Jepini jetë
makinës tuaj!

Riparime dhe servis
makinave modelet e fundit!

Diagnostifikim me kompjuter dhe zgjidhje e çdo defekti në kohë rekord..

më shumë
0
Vite
Në Treg
0
Mekanikë
Profesionist
0
Klientë
të Kënaqur
0
Defekte
të Riparuar

Shërbimet Tona

ECO HYDROGEN
AUTO Pastrues Karboni

Ne praktikojmë metoda inovative të riparimit të makinave

Kjo do të thotë se ne kemi pajisje të reja për çdo lloj shërbimi të riparimit dhe përshtatjes.